Aaliyah wordt gereconstitueerd uit was

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Aaliyah wordt gereconstitueerd uit was
© Instagram / Aaliyah
Deze maand is meestal een sombere tijd voor fans van het R & B Aaliyah-pictogram. Terwijl hij de verjaardag van haar vroegtijdige dood markeert op 25 augustus 2001 op 22-jarige leeftijd. Het landgoed van Baby Girl hoopt het evenement echter specialer te maken dan ooit tevoren. Het nieuwe waxwork van multi-platina zangeres en actrice Aaliyah zal te zien zijn bij Madame Tussauds in Las Vegas.

Officieel aangekondigd door haar memorial social media-accounts en haar broer Rashad Hatton. Er is al jaren veel vraag naar wassculptuur bij zijn fans via online petities. En nu komt dit eindelijk uit.

Een wedstrijd werd aangekondigd op het officiële account van de zanger op het sociale netwerk. Fans krijgen de kans om een ​​Vegas VIP-feest bij te wonen. Je beste Aaliyah-uiterlijk laten zien. Er is nog geen informatie over welke outfit de waxfiguur van Aaliyah zelf zal sieren. Maar de foto die in de advertentie is gebruikt. Tips voor haar optreden in 1997 voor TNT Gift Song. Het was een onvergetelijke nacht in haar carrière. Ze trad zelfs op op het podium met popdiva Celine Dion.

Share It FIRST:

  Aaliyah

TOP