Amber Heard in de ring tegen exman

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Amber Heard in de ring tegen exman
© Instagram / Amber Heard
Conflict Amber Heard en Johnny Depp in de schijnwerpers van Hollywood. Na verloop van tijd brachten beide acteurs de ene aanklacht tegen de andere in. Johnny Depp zegt dat alle beschuldigingen van zijn ex-vrouw Amber Heard vals waren en twijfel deden rijzen over de waarheid van haar bewijsmateriaal. Die ze vertegenwoordigt in de media.

Onlangs heeft Amber Heard veel beschuldigingen geuit tegen de wereld. De actrice deed dit direct na de smaad van $ 50 miljoen. Johnny Depp betwijfelt de authenticiteit van de kneuzingen van Amber Heard die ze heeft onthuld. De Caribbean Pirates Star beweert dat hij nooit geweld tegen een vrouw in zijn leven heeft gebruikt. Om nog maar te zwijgen over zijn vrouw.

De advocaat van Amber Heard beschuldigde Johnny Depp nogmaals van psychologisch en fysiek misbruik. De advocaat van Amber Heard voegde eraan toe dat Johnny Depp iedereen probeert te manipuleren door de aanklachten van Amber te verwerpen.

Om dit tegen te gaan, deelde Johnny Depp een foto met een blauwe plek op zijn gezicht. Dit is het gevolg van de val van Amber Heard. Amber Heard gooide een fles naar hem. Een blauwe plek op zijn gezicht veroorzaken. Zelfs zijn vinger was gekneusd tijdens het incident. Amber Heard antwoordde dat Johnny Depp behoorlijk gewelddadig was tijdens hun huwelijk. Dat ze van tijd tot tijd werd geslagen, geslagen en zelfs gewurgd.

Het gevecht tussen Amber Heard en Johnny Depp gaat door.

Share It FIRST:

TOP