Angelina Jolie ziet er blij en zelfverzekerd uit na een scheiding

05.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Angelina Jolie ziet er blij en zelfverzekerd uit na een scheiding
© Instagram / Angelina Jolie
Dit weekend bracht Angelina Jolie met haar 15-jarige zoon Pax door in Los Angeles. Aan de hand van de foto's was Angelina Jolie in een goed humeur met een brede glimlach op haar gezicht.

Tijdens het avondmaal toonde Jolie haar slank figuur in een zwart ensemble, bestaande uit een zwarte top met kanten rand en dunne bandjes, evenals een leren broek. Haar haar was hoog, waardoor hij een uitgebreide collectie tatoeages op de rug en armen van Angelina Jolie kon openen. Een eenvoudig maar stijlvol ensemble gecombineerd met een zwarte sjaal, leren tas en witte sandalen.

Na de scheiding leven Angelina Jolie en Pitt veel beter, vooral na het sluiten van een voogdijovereenkomst voor zes kinderen.

" Tot verbazing van veel van hun beste vrienden is hun communicatie aanzienlijk verbeterd en beide hebben ze zich toegewijd aan het samen opvoeden van kinderen , " legt de insider uit.

"Hun kinderen hebben een voogdijschema en dit is van groot belang voor het hele gezin." Dit schema verlichtte de planningsdruk die Brad en Angelina in het verleden het hoofd boden.Nu doen kinderen tijd met beide ouders en zijn ze gelukkig en voorspoedig. "

Share It FIRST:

TOP