Angelina Jolie aan boord gespot

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Angelina Jolie aan boord gespot
© Instagram / Angelina Jolie
Angelina Jolie werd betrapt tijdens het reizen in een vliegtuig. De ster vloog naar Londen. Een knap bemanningslid onthulde alle details en toonde een gezamenlijke foto die de media over de hele wereld zal veroveren. Angelina Jolie kan niet klagen over het gebrek aan populariteit. De ster wekte bijna vanaf het begin van haar carrière grote belangstelling voor de kleurrijke pers over de hele wereld. Aanvankelijk waren de media geïnteresseerd in haar als de dochter van de Amerikaanse acteur John Voight. Toen was Angelina Jolie al een gewilde actrice en veroorzaakte veel emoties vanwege de vele relaties. Het beroemdste verhaal daarvan was met Brad Pitt.

De aanwezigheid in de koppen van verschillende kranten maakte Angelina Jolie een van de beroemdste actrices in de wereld van de 21ste eeuw. Een ster kan niet rustig gaan winkelen. Hij kan zelfs niet op een vliegtuigreis gaan. Ze zal overal worden ontmoet door mensen die haar kennen.

Angelina Jolie werd betrapt aan boord van American Airlines op een vlucht van New York naar Londen. Op 11 augustus vloog de ster naar de hoofdstad van Groot-Brittannië. De reden voor haar bezoek aan Midden-Engeland is onbekend.

Share It FIRST:

TOP