Anna Kendrick Evil Face Carrier

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Anna Kendrick Evil Face Carrier
© Instagram / Anna Kendrick
Anna Kendrick en Victoria Beckham, Scarlett O'Hara en koningin Elizabeth II. Ze hebben iets gemeen. Ze zien er op de meeste foto's geïrriteerd uit. Al deze mensen zijn de eigenaren van het gezicht van een werveling. Dat maakt dat ze er voor altijd ongelukkig uitzien.

Onderzoek door Jason Rogers en Abbe MacBeth van het Noldus Information Technology Centre heeft aangetoond dat het gevaarlijke gezicht van een teef geen irritatie mag uiten. Maar dit kan te wijten zijn aan fysiognomische aandoeningen. Het experiment omvatte het gebruik van een FaceReader om gezichtsuitdrukkingen te lezen. De tool gebruikt een camera en speciale software om 500 punten op het gezicht te volgen en de verzamelde gegevens te analyseren. Om specifieke emoties toe te wijzen, analyseerden de onderzoekers 10.000 foto's van verschillende gezichten zonder expressie en maten ze het niveau van emoties die ze vonden. Het waren er maar een paar, ongeveer 3%.

Ze bestudeerden vervolgens neutrale foto's van Kristen Stewart en koningin Elizabeth II. Het niveau van emoties is verdubbeld. De computer schrijft ze meestal negatieve gevoelens toe. Bijvoorbeeld minachting. Volgens Macbeth hebben mensen met dit syndroom kleine ogen en gebogen mondhoeken.

Share It FIRST:

TOP