Aretha Franklin verschijnt in de documentaire

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Aretha Franklin verschijnt in de documentaire
© Instagram / Aretha Franklin
Onlangs ontdekte niet-gepubliceerde opnamen van de uitvoering van de legendarische zanger. The Queen of Souls liet het publiek opstaan ​​met haar zang. De actie vond plaats in een van de kerken van Los Angeles. Het was een evangelieconcert van een van de albums van de zanger.

Vijftig jaar na dit concert worden niet-gepubliceerde beelden samengevoegd tot een documentaire. Het materiaal bleef een halve eeuw intact in de dozen.

De regisseur die het concert opnam, vóór zijn dood, gaf het materiaal aan producent Alan Elliot. Maar Aretha Franklin stond de producent niet toe dit concert te bewerken en te publiceren.

Aretha Franklin stierf een jaar geleden. Familieleden van de zanger stemden in met de publicatie van dit concert. "Dit is het hart en de ziel van onze tante," zei de nicht van de zanger.

Het filmen van dit concert wordt verzameld in een enkele documentaire. Iedereen kijkt uit naar de release van deze film om opnieuw de stem van zo'n mooie artiest te horen. Velen hebben dit concert al een wonder genoemd.

Aretha Franklin had echt een prachtige stem.

Share It FIRST:

TOP