Ariana Grande leed concerten in Florida vanwege een allergie voor tomaten

05.30.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Ariana Grande leed concerten in Florida vanwege een allergie voor tomaten
© Instagram / Ariana Grande
Ariana Grande vertelde op Instagram dat ze was ingestort door ziekte en twee concerten te verduren kreeg.

Tampa en Orlando, ik werd vandaag ongelooflijk ziek wakker, rende naar de dokter en kreeg instructies om deze shows vandaag en morgen uit te stellen ", schreef Ariana Grande. Ik ben zo verwoest, ging de zanger verder.

Ariana Grande vertelde dat haar ziekte echt geassocieerd is met een allergie voor tomaten.

Update: we ontdekten ... dat ... ik een onaangename allergische reactie op de tomaten had en mijn keel grotendeels gesloten was. Het lijkt nog steeds alsof ik een cactus slik, maar langzaam vooruitgang boek! Bedankt allemaal voor je liefde en begrip. Ik kan niet wachten om terug te keren naar de voorstelling en in november in Tampa en Orlando in te halen - schrijft Ariana Grande.

De popster nam deel aan de Sweetener World Tour, die begon op 18 maart in Albany, New York.

Ik zal dit voor je doen, dat beloof ik " , schreef ze. "Vergeef me alsjeblieft, ik hou van je en ik kom terug en wordt beter dan ooit", schrijft Ariana Grande aan haar fans.

" We zullen u zo snel mogelijk de exacte data vertellen, maar we zullen terug zijn in november en u zult de tickets die u al hebt gekocht kunnen gebruiken. Dank u voor uw begrip, "- ze de volgende verhalen in Instagram toegevoegd.

De fans in Miami hoeven zich echter geen zorgen te maken, zoals Live Nation op Twitter bevestigde dat de parallelle shows in Miami op 31 mei en 1 juni plaatsvinden.

Sinds de start van de tour, die elke show opent met optredens van Normani en het pop duo Social House, maakte Ariana Grande in april een pitstop bij Coachella, waar ze een groot aantal van haar hits uitvoerde, die werden vergezeld door * NSYNC, evenals Justin Bieber.

Share It FIRST:

TOP