Ariana Grande na de annulering van de wereldtour gemaakt in Miami

06.1.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Ariana Grande na de annulering van de wereldtour gemaakt in Miami
© Instagram / Ariana Grande
Op vrijdag trad Ariana Grande op in de American Airlines Arena met haar vurige show in Miami.

Slechts drie dagen geleden moest Ariana Grande hun concerten in Tampa en Orlando annuleren vanwege een tomatenallergie.

Miami, het is goed om thuis te zijn, "vertelde Ariana Grande aan het einde van de show.

Twee dagen nadat Ariana Grande met haar Instagram-volgers had gedeeld dat ze een gevoel in haar keel had alsof ze een cactus aan het slikken was, bewees de zanger dat de tomaat niet geschikt is voor haar vier octaafvocalen en zonnige humeur.

Met de steun van een levendige groep en ongeveer een dozijn dansers werkte Grande aan een reservepodium met een lusvormig hoefijzerspodium dat haar ver weg naar het publiek op de vloer leidde. De scène bestond uit verschillende passages waarin ze een verfijnde serie moest uitvoeren met smaakvolle, aangepaste kostuums, altijd met hoge en hoge hakken.

Ze verscheen voor het eerst op het toneel met een provocerende " God is een vrouw ", een hymne met fakkels, uitgevoerd in een bad van rood licht afkomstig van een bol als een planeet boven het podium. De hoge zang van het nummer kondigde vanaf het begin aan dat Grande's gezondheid op orde was.

Ariana Grande heeft de twee meest populaire albums die vorig jaar zijn uitgebracht in Sweetener en Thank U, Next, en in een of andere vorm worden alle nummers van elk album afgespeeld.

Het concert eindigde om 11 uur in de avond met een levendige uitvoering van haar vrouwelijke hymne. Glorie aan u, verder, vrolijk, kijk uit naar de omhelzing voor jonge meisjes in de kamer, die spoedig bedekt waren met een waterval van stromende roze confetti.

Share It FIRST:

TOP