Ariana Grande annuleerde haar concert opnieuw

08.12.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Ariana Grande annuleerde haar concert opnieuw
© Instagram / Ariana Grande
Het concert van de zanger in Krakau, gepland voor 9 september, werd geannuleerd. Fans verbergen hun teleurstelling niet. Dit is niet de eerste keer dat een dergelijke situatie zich heeft ontwikkeld. Hoewel schemawijzigingen werden aangebracht voor andere landen, weigerde Ariana Grande aan geen van deze landen deel te nemen.

Het werd bekend dat de veranderingen in de Sweetener World Tour plaatsvonden om persoonlijke redenen van de kunstenaar. De concerten gepland voor 5 september in Hamburg en 8 september in Praag werden verplaatst naar 9 oktober Hamburg en 4 september Praag. Het concert, gepland voor 9 september in Krakau, heeft Ariana Grande volledig geannuleerd. Dit werd bekend op sociale netwerken.

Er wordt niet precies aangegeven wat deze persoonlijke redenen zijn. Sommige fans van de zanger suggereren dat dit te wijten is aan de eerste verjaardag van het overlijden van Mac Miller op 7 september. Ariana Grande had een relatie met hem. Mensen die een ticket hebben gekocht, verbergen hun ongenoegen niet. Bovendien waren tickets binnen een uur uitverkocht.

Fans van de zanger hebben hun ontevreden beoordelingen op sociale netwerken achtergelaten. "Waarom Duitsland en Tsjechië uitgesteld en Polen geannuleerd." "Ik heb voor de tweede keer een kaartje gekocht voor mijn dochter. Dit is voor de eerste keer begrijpelijk, maar nu begrijp ik het niet meer. Kaartjes zijn binnen een uur uitverkocht en dat is aantrekkelijk", schrijven mensen.

Een internetgebruiker suggereerde dat de zanger Polen niet zo leuk vond. Omdat dit de tweede ronde is waarin ze het concert hier annuleerde.

Fans hebben recht op terugbetaling van hun tickets. Sommigen van hen letten op andere belangrijke problemen. "Het is jammer dat de meeste mensen hotels en vervoer hebben geboekt, en het geld zal verloren gaan", zegt een commentaar. “Geld teruggeven voor tickets is één ding. En wie betaalt de tranen van mijn dochter? ', Vroeg een van de internetgebruikers.

Ariana Grande geeft zelf geen commentaar op de annulering van het concert.

Share It FIRST:

TOP