Nieuwe video van Ariana Grande voor de Wereld Vrouwendag.

03.8.2019     /     Nieuws auteur: Dima

Nieuwe video van Ariana Grande voor de Wereld Vrouwendag.
© Instagram / Ariana Grande
Ariana Grande vierde vrijdag Internationale Vrouwendag door het plaatsen van een fan-favoriete video, oorspronkelijk gemaakt voor haar 2017 Dangerous Woman Tour.

"Gelukkige internationale vrouwendag voor vrouwen in elke kleur, vorm, grootte, seksualiteit, leeftijd, religie! U bent alles en ik ben trots op u elke dag", schreef Grande naast de video op Twitter.

In de video - geregisseerd door Grande's frequente medewerker Hannah Lux Davis, die ook de videoclips regisseerde voor "Thank U, Next" en "7 Rings" - werd Grande gezien door een serie poses te slaan met een verscheidenheid aan bijvoeglijke naamwoorden als onderschriften.

Dit waren niet alleen de woorden van een beroemde DJ. In 2012 ging hij op tournee en schonk hij zijn volledige inkomsten uit een reis naar de liefdadigheidsorganisatie om honger te bestrijden. Vervolgens voegde hij een jaar later nog eens $ 1 miljoen toe, evenals nog een miljoen euro aan het Zweedse hulpprogramma "Help the starving". En dit waren slechts enkele van de publiekelijk gerapporteerde geschenken.

Share It FIRST: