Arnold Schwarzenegger en zijn oncontroleerbare vriend

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Arnold Schwarzenegger en zijn oncontroleerbare vriend
© Instagram / Arnold Schwarzenegger
Men zou gedacht hebben dat de 38e gouverneur van Californië een concurrent zou kunnen hebben. Arnold Schwarzenegger wilde immers altijd de eerste en beste in alles zijn. In de sport, in films en zelfs in de politiek. Maar er was één man die bijna zijn hele leven zijn vijand was.

Dit is de hoofdpersoon van de film Rambo Sylvester Stallone. Deze twee militante acteurs zijn filmlegendes geworden. Hollywood en het publiek herinneren zich al hun films. Maar iedereen herinnert zich ook hun algemene vijandigheid tegenover elkaar gedurende tientallen jaren.

Het begon allemaal in de nacht van de Golden Globes in 1977. Toen de persoon die Rambo moest zijn, voor het eerst de persoon ontmoette die de Terminator werd. En gooide een grote vaas met bloemen in zijn richting.

Op die grote avond won Rocky uiteindelijk de Best Picture Award.

Rocky was van groot belang voor de carrière van Sylvester Stallone. Hij wilde overwinning in de meeste genomineerde categorieën. Arnold Schwarzenegger zei vanavond een wrede grap tegen Stallone. Noem hem een ​​nieuw talent in de industrie. Deze toespraak leidde tot een bloemenkom die van het ene uiteinde van de tafel naar het andere liep. Zo werd vijandschap tussen hen geboren.

Arnold Schwarzenegger en Stalonne beëindigden uiteindelijk hun vete. Beide mannen begrepen wat ze gemeen hadden. Hun eerste associatie in de film The Expendables maakte deel uit van wat de franchise aan het begin van dit decennium de grootste maakte.

Share It FIRST:

TOP