avicii

Herinneringen aan Avicii's vrienden een jaar na zijn dood

04.19.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Herinneringen aan Avicii's vrienden een jaar na zijn dood
© Instagram / Avicii
Het is precies een jaar geleden dat de wereld geschrokken was van het nieuws over de zelfmoord van Avicii. Goede vrienden deelden hun herinneringen aan Avicii. Zijn familie ter ere van Avicii organiseerde een fonds om mensen met een psychische aandoening te ondersteunen om zelfmoord te voorkomen.

"Mijn vroegste herinneringen waren dat hij erg geïnteresseerd was in de wereld", zei Malik Adunni, een tourmanager voor Avicii. Avicii's vrienden herinneren zich hem als een verlegen persoon. "Toen hij op het podium ging, was zijn verlegenheid verdwenen omdat hij energie kreeg van de menigte", zegt Adunni.

Een vriend en collega van Avicii, Carnage, zei: "Wat hij op zo'n jonge leeftijd bereikte, leidde me ertoe om sterker en sterker te worden. De relaties die we hadden waren gewoon echt - we hadden betere tijden samen. "

De Nederlandse DJ Nikki Romero herinnert zich hoe een Zweedse DJ zijn Wake Me Up voor het eerst speelde: "Hij brak de barrière en maakte hem een ​​hit. Hij leerde mensen iets nieuws, en ik waardeer en respecteer dit enorm. Ik zal dit moment nooit vergeten.

In juni verschijnt het postume album van Avicii met de titel "Tim".

Share It FIRST:

  Avicii

TOP