Bad Bunny neemt deel aan protesten

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Bad Bunny neemt deel aan protesten
© Instagram / Bad Bunny
Bad Bunny is nog geen beroemde zanger voor luisteraars. Hij beheerst de muziekwereld slechts twee jaar. Maar het is al gelukt om bepaalde successen te behalen. Hij is een jonge kunstenaar. Maar Bad Bunny slaagde erin zichzelf te laten zien, niet alleen als een gewone jeugd, die alleen aan zichzelf dacht, maar wist zich te bewijzen als een bewuste burger.

Bad Bunny roept op tot het aftreden van gouverneur van Puerto Rico Ricardo Rossello. Bad Bunny en Ricky Martin zijn slechts enkele van de beroemdheden die momenteel in Puerto Rico zijn en protesteren tegen de corrupte regering en gouverneur Ricardo Rossello. De rapporten onthulden onduidelijke relaties en ongepaste en seksistische opmerkingen over zowel zijn collega's als zijn kiezers.

Bad Bunny zelf wint sinds 2017 aan populariteit. Maar het is echt gelukt in 2018, dankzij verschillende belangrijke samenwerkingen, waaronder de single Mia met Drake, die afgelopen oktober nummer één werd op de Billboard-hitlijsten. Zijn debuutalbum was ook begin 2019 een succes. En momenteel heeft hij een samenwerkingsalbum met J Balvin, die ook bovenaan de hitlijsten staat.

Bad Bunny werd geboren op 10 maart 1994 in Vega Baha, Puerto Rico. De 25-jarige Puerto Ricaanse kunstenaar is erg trots op zijn eilandwortels.

Share It FIRST:

TOP