Bebe Rexha te oud voor stoute opnamen

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Bebe Rexha te oud voor stoute opnamen
© Instagram / Bebe Rexha
De 29-jarige zangeres en songwriter Bebe Rexha plaatste een lange post op sociale netwerken op reacties van vertegenwoordigers van haar label. De kunstenaar kreeg te horen dat ze niet te scherpe foto's moest publiceren. Omdat ze te oud is.

Bebe Rexha staat bekend om haar open benadering van haar uiterlijk en naaktheid. Herhaaldelijk deelde ze haar foto's met een naakt lichaam en zonder make-up. Sommigen beweerden dat vrouwen zelfacceptatie moesten zoeken.

Dit keer deelde de 29-jarige songwriter, componist en zanger de meningen van haar label op haar foto's.

De uitvoerend directeur vertelde de zangeres dat ze ouder werd en dat haar imago misleidend kon zijn. Omdat songwriters dit niet moeten doen. Vooral op haar leeftijd.

Bebe Rexha viert zijn 30e verjaardag eind augustus.

Maar Bebe Rexha maakt zijn eigen regels. Ze zal niet liegen over haar leeftijd of liedjes zingen die jonger klinken. Bebe Rexha gaat zijn leeftijd vieren. Omdat ze nu slimmer en sterker is. En een betere minnaar dan 10 jaar geleden.

De zanger werd verdedigd door Taylor Swift en Loren Khoregui, Rita Ora en Tinashe.

Dit jaar maakte Bebe Rexha ook ruzie met haar vader. Wie kon haar te erotische clip niet accepteren voor het nummer Last Hurray. Ze sloot vrede met haar vader. Hoewel zijn positie behouden.

Share It FIRST:

TOP