Billie Eilish kan de politie hinderen bij het uitvoeren van een concert

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Billie Eilish kan de politie hinderen bij het uitvoeren van een concert
© Instagram / Billie Eilish
Billie Eilish is een rijzende ster in de muziekindustrie. Meer dan twintigduizend internetgebruikers zijn al geïnteresseerd in het evenement Billie Eilish op Goodbye Days 2019. De politie zegt dat dit evenement niet zal plaatsvinden. Het evenement op de pagina op het sociale netwerk is op 1 augustus gemaakt door de beheerder van de site Evenementen van Swidnik. Uit de informatie kunnen we lezen dat de 17-jarige Billie Eilish op 24 augustus op Day Swidnik Days 2019 zal optreden.

Tot op heden hebben meer dan 2,3 duizend internetgebruikers geklikt. Ik zal deelnemen aan dit evenement. Meer dan 19 duizend mensen zijn hierin geïnteresseerd. Op de website van het evenement nemen mensen deel aan een discussie over de waarheidsgetrouwheid van informatie over het Billie Eilish-concert in Swidnik.

Deze informatie bereikte ook de politie in Swidnik. Politieagenten uit Swidnik ontvingen informatie dat op 24 augustus massa's fans van een van de sterren van de Amerikaanse muziek Billie Eilish naar de stad konden komen aan de vooravond van de Sworn Days.

Share It FIRST:

TOP