Spontane brieven tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston

05.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Spontane brieven tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston
© Instagram / Brad Pitt
Er zijn veel geruchten geweest over het feit dat Jennifer Aniston en Brad Pitt hun relatie hervatten. En dit gerucht is niet waar.

Er was ook informatie die Jennifer en Brad verzoende na het vieren van de 50ste verjaardag van Jennifer een paar maanden geleden en dat ze die avond boodschappen begonnen uit te wisselen, die eerst vriendelijk waren, maar al snel veranderden in romantische relaties.

Ze was naar verluidt erg verrast door het huwelijk van Brad, die schreef over het verleden, wat er fout ging in hun huwelijk, en, net zo belangrijk, hij zei dat hij nooit was opgehouden om van haar te houden. Bovendien zei hij dat hij nu een andere persoon was en dat hij haar zou bewijzen dat hij een nieuwe persoon was als ze hem terugnam.

Hij verontschuldigde zich ook omdat hij haar pijn had gedaan en haar in het verleden had vernederd. Als het op Jennifer aankwam, was ze erg ontroerd door zijn woorden, en hij overwon haar snel. Deze insider beweerde dat ze samen een reis naar Frankrijk aan het plannen waren en dat Brad het aan zijn kinderen wilde presenteren.

Vertegenwoordigers van zowel Aniston als Pitt zeiden echter dat de twee elkaar niet meer begonnen te zien. Bovendien zeiden beiden persoonlijk dat er in deze verklaringen niet één procent van de waarheid is.

Share It FIRST: