Brad Pitt en Angelina Jolie's laatste echtscheiding

04.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Brad Pitt en Angelina Jolie's laatste echtscheiding
© Instagram / Brad Pitt
Brad Pitt en Angelina Jolie hebben 2 jaar geleden aangekondigd dat ze uit elkaar gingen. Het Hollywood-paar is officieel getrouwd sinds 2 jaar en samen bijna 12 jaar.

Op vrijdag meldde de rechter dat Pitt en Jolie juridisch gescheiden zijn.

De relatie tussen Brad Pitt en Angelina Jolie werd een Hollywood-legende. Het paar ontmoette tijdens het filmen van "Mr. and Mrs. Smith" in 2004, toen Pitt nog steeds getrouwd was met Jennifer Aniston. Tijdens het filmen waren er veel geruchten over de relatie tussen Pitt en Jolie. Als gevolg hiervan gingen Brad en Aniston uit elkaar. Relatie met Jolie geopend. Het was hun gelukkige 12 jaar.

Maar er ging iets mis.

In september 2016 ontdekten we dat het "incident" plaatsvond in een privéjet en dat het ministerie van Kinder- en Familiezaken van Los Angeles en de FBI tussenbeide kwamen. Er wordt gezegd dat dit 'voorval', waaraan Pitt en Maddox's zoon Jolie-Pitt deelnamen, Jolie ertoe bracht om een ​​echtscheiding aan te vragen. Maar in een interview met Vanity Fair in 2017, maakte Jolie duidelijk dat ze niet wilde praten over wat er gebeurde.

Na alle verwijten, de verschuiving van advocaten, bereikten Brad en Jolie een 'wapenstilstand'.

De bron zei: "Brad en Angelina ontmoetten elkaar in het geheim thuis. Dit is de eerste keer dat ze echt samenkomen met de kinderen. De ontmoeting van Brad en Angie was een succes. Ze gaan zich houden aan het plan zoals geschetst in de rechtbank. " Dit betekent dat ze een meer ontspannen sfeer voor de kinderen zullen creëren.

Jolie wil nog steeds de exclusieve voogdij en Pitt wil de gezamenlijke voogdij over haar kinderen.

De rechter maakte een split decision, wat betekent dat hun huwelijk in wezen voorbij is, hoewel ze nog steeds de overeenkomst over echtscheiding en voogdij voltooien.

Share It FIRST: