Bradley Cooper heeft de affaire met Lady Gaga niet bevestigd

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Bradley Cooper heeft de affaire met Lady Gaga niet bevestigd
© Instagram / Bradley Cooper
Lady Gaga heeft een nieuwe affaire met haar geluidstechnicus Dan Horton. Bradley Cooper weigerde verklaringen af ​​te leggen. Niets in deze woorden is betrouwbaar. Ook dat gaat niet verder dan de rubrieken. Het is moeilijk te zeggen wat er echt is gebeurd.

De vermeende relatie tussen Bradley Cooper en Lady Gaga is al enkele maanden besproken. Ze zijn samen, ze zijn niet samen, waarom zijn ze uit elkaar gegaan, met wie gaan ze uit? Honderden onbeantwoorde vragen. Ze zijn nog steeds het meest besproken paar. De nieuwste informatie die opnieuw bekend werd, verbaasde iedereen.

Het is gemeld dat Bradley Cooper, na een scheiding van zijn vrouw, officieel een relatie met Lady Gaga zou beginnen. Als gevolg hiervan besloot de zanger haar relatie met Dan Horton voort te zetten. Ze werden gezien terwijl ze elkaar kusten op een date in Los Angeles.

Het werd ook bekend dat Lady Gaga niet zal wachten tot Bradley Cooper serieus over hun relatie nadenkt. Bradley Cooper geeft zelf geen commentaar op deze gebeurtenissen. Hij maakt zich nog steeds zorgen over een scheiding van zijn vrouw. Het echtpaar heeft een twee jaar oude dochter.

Share It FIRST:

TOP