Bradley Cooper in een nieuwe look

09.2.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Bradley Cooper in een nieuwe look
© Instagram / Bradley Cooper
Acteur Bradley Cooper draagt ​​een snor en ziet eruit als een pornoster uit de DDR. Acteur Bradley Cooper had een reputatie als een perfect verzorgde persoon, maar nu heeft hij zijn gratie enigszins verloren. Ik hoop dat Bradley Cooper zijn stijl alleen heeft veranderd vanwege de rol die meestal bij acteurs speelt en dat dit niet zijn nieuwe imago is. Hij ziet eruit als een gamer uit de DDR. We kennen hem als een gracieuze dandy van een feest in Vegas of een bebaarde wilde man van de laatste ster van een kaskraker.

We hopen dat de nieuwe look van Bradley Cooper slechts een kwestie van rol is. Bradley Cooper zal snel weer normaal worden. Lady Gaga en Bradley Cooper staan ​​opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. Volgens fans zal Lady Gaga tegen het einde van het jaar zwanger zijn.

Anders hebben we weinig begrip van het imago van de nieuwe Hollywood-acteur. Vergeleken met de film, het verhaal van zangeres Lady Gaga, scheerde Bradley Cooper zijn baard, maar hij had een dikke snor onder zijn neus.

Share It FIRST:

TOP