Nachtmerries gekweld Brie Larson

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Nachtmerries gekweld Brie Larson
© Instagram / Brie Larson
Tijdens een speciale reddingsactie op een andere planeet wordt Versus gevangen genomen door de Skrulls. De rol werd gespeeld door Brie Larson. Een agressieve race van vormveranderende buitenaardse wezens die lang gevochten hebben met de Cree. Hun commandant Talos ontdekt dat Vers van planeet Aarde is. Dit zijn de gebeurtenissen in de film Captain Marvel.

Captain Marvel is een van de meest winstgevende films van 2019 en de eerste MCU-productie met een superheld in de hoofdrol. De foto heeft meer dan een miljard dollar in bioscopen verdiend.

Een film over de avonturen van een ruimte-superheld tot leven gebracht door Stan Lee en Gene Colan. Captain Marvel verscheen voor het eerst in het 12e nummer van het stripmagazine Superheroes Marvel in 1967 en werd snel enorm populair. In de loop der jaren zijn haar biografie en geloofsbrieven aanzienlijk gewijzigd door andere auteurs. En Carol Danvers is al de zevende figuur met zo'n bijnaam. Captain Marvel Anno Domini 2019 is een onafhankelijke en sterke vrouw, voor wie het belangrijkste is om het geheim van haar verleden op te lossen. In deze rol, de grote en goed gekozen Oscar-winnaar Brie Larson. Niet mannen en vrijen zijn afhankelijk van liefde. Niet vanuit oppervlakkigheid, maar vanuit de zoektocht naar zichzelf. Dit is een zeer positieve en feministische boodschap. Evenals een optimistische aankondiging over de richting die de makers van de MCU van plan zijn te volgen.

Met in de hoofdrol deze film, Brie Larson en Samuel L. Jackson, Ben Mendelssohn en Jude Law, Annette Bening.

Share It FIRST:

TOP