bts

BTS moet trots zijn op hun fans

08.12.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

BTS moet trots zijn op hun fans
© Instagram / BTS
Poolse BTS-fans kunnen trots op zichzelf zijn. Fans van de groep op sociale netwerken waren zeer actief. Zo werden kaartjes voor het concert van de band in Polen met een ongelooflijke snelheid verkocht. Hierdoor zal BTS bij het plannen van de volgende concerttournee ook rekening houden met Polen.

Fans van de BTS-groep kunnen veel doen voor hun idolen. Sinds het debuut in 2013 is BTS steeds populairder geworden. Elke tour betekent dat het aantal fans over de hele wereld voortdurend groeit. De muziekvideo's van de groep bereiken honderden miljoenen hits. Hun berichten op sociale netwerken veroorzaken miljoenen reacties. Concertkaartjes zijn zeer snel te koop. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat BTS een plaats heeft ingenomen in de ranglijst van de rijkste sterren. Poolse fans waren vanaf het begin bij de band, nog voordat ze de Amerikaanse muziekmarkt veroverden. Het is onwaarschijnlijk dat een van de sterren kan opscheppen over zo'n toegewijde en een groep fans.

In april van dit jaar werd het zesde BTS mini-album, getiteld Map of the Soul: PERSONA, uitgebracht. Het werd uitgebracht vóór de World Tour of Your Love: Speak Yourself Tour. CD PERSON werd ook uitgebracht in Polen, hoewel de prijs niet de laagste was. Dit stopte de Poolse fans niet. Ze besloten hun idolen te ondersteunen en kochten de originele schijf.

Op de dag van de première van BTS Bring The Soul werd officieel aangekondigd dat het PERSON-album goud werd in Polen. Dit betekent dat meer dan 10.000 mensen de schijf hebben gekocht. Polen is het eerste Europese land waar BTS dit succes heeft behaald.

Share It FIRST:

  BTS

TOP