bts

BTS gaat op lange vakantie

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

BTS gaat op lange vakantie
© Instagram / BTS
'S Werelds favoriete popgroep KTS BTS verdwijnt een tijdje van het toneel. Na een aantal jaren stressvolle activiteiten hebben teamleden rust nodig. Dit is niet zo verwonderlijk.

Vanaf het begin van hun carrière is de K-popgroep BTS erg populair geworden. De groep bestaat sinds 2013. BTS is een van de populairste Koreaanse bands.

De groep is in veel landen van de wereld enorm populair geworden. Hun concertreizen vonden plaats in de grootste zalen en stadions. Concertkaartjes binnen enkele minuten verkocht.

Daarnaast neemt BTS deel aan persconferenties. Ze verrassen hun fans met nieuwe nummers. Pas de afgelopen maanden hebben ze een nieuw album uitgebracht - MAP OF THE SOUL: PERSONA. BTS creëerde een kunstspel en een andere documentaire.

Na zo'n drukke tijd besloten de jongens om een ​​welverdiende, lange vakantie te nemen.

Deze rustperiode biedt BTS-leden de gelegenheid om goed te rusten. Ze zullen zich kunnen voorbereiden op hun volgende uitvoeringen. Het geeft hen ook de mogelijkheid om enige tijd van het normale leven van jongeren te genieten. BTS keert terug naar de scène geladen met nieuwe energie.

Share It FIRST:

  BTS

TOP