bts

BTS heeft een nieuw album uitgebracht

04.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

BTS heeft een nieuw album uitgebracht
© Instagram / BTS
12 april 2019 was een geweldige dag voor BTS ARMY fans. De K-pop groep bracht hun zesde album uit getiteld "Soul Map: Persona". BTS verwees naar de release van "Persona" terug in maart.

BTS heeft het westerse publiek stormenderhand veroverd. "Boy With Luv" schudde veel fans. Ze hadden niet verwacht dat de Koreaanse band zou samenwerken met een Amerikaanse kunstenaar. De videoclip zat vol met kleurrijke en opwindende foto's. Halsey zong in het Koreaanse koor en danste op een complexe choreografie. De video heeft meer dan 100 miljoen views en heeft het YouTube-record al 24 uur verbroken.

Leader BTS RM voert solo-rap uit voor de eerste track "Intro: Persona". RM vertelt over zijn persoonlijke groei als muzikant en persoon.

In tegenstelling tot "Boy With Luv" is het inleidende nummer kwetsbaar en spreekt van een gevecht in zichzelf.

Soul Map: Persona vertegenwoordigt het nieuwe tijdperk van BTS.

K-popsterren staan ​​voor enorme druk. Ze proberen trends bij te houden en zijn rolmodellen voor hun fans. BTS vertelt over de problemen die verbonden zijn aan afgoderij in hun muziek.

BTS daagde Aziatische stereotypen uit door muziek te maken over onderwerpen die niet zijn onthuld in de Aziatische cultuur.

Share It FIRST:  BTS

TOP