Burt Reynolds en zijn deelname aan de film Once Upon a Time in Hollywood

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Burt Reynolds en zijn deelname aan de film Once Upon a Time in Hollywood
© Instagram / Burt Reynolds
In Hollywood zitten de acteurs aan een grote tafel en voeren het script regel voor regel uit voordat ze een film filmen. De vergadering in de vroege zomer van 2018 was geen gewone lezing. Niet toen de namen rond de tafel Brad Pitt en Leonardo DiCaprio, Al Pacino en Margot Robbie, Kurt Russell en regisseur Quentin Tarantino omvatten. Quentin Tarantino was vooral enthousiast over de aanwezigheid van een andere acteur met wie hij zich vanaf zijn geboorte verbonden voelde. Het was de Burt Reynolds.

Burt Reynolds en zijn rol zouden niet enorm zijn in de film. Een uitgebreid panorama van Los Angeles in de late jaren 60, variërend van de filmindustrie tot de Manson-moorden. Maar waarschijnlijk zal het zijn meest populaire rol zijn sinds Boogie Nights.

Op 6 september is Burt Reynolds net klaar met de film in zijn Hobe Sound-landhuis. Slechts een week voordat hij naar Los Angeles zou vertrekken en zijn scènes zou gaan filmen. De 82-jarige acteur had een fatale hartaanval.

Burt Reynolds zou in de laatste scènes de hoofdrol spelen. De rol wordt nu gespeeld door een goede vriend van de acteur Bruce Dern.

Share It FIRST:

TOP