Bushido vertelt de waarheid niet over de ruzie met Arafat

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Bushido vertelt de waarheid niet over de ruzie met Arafat
© Instagram / Bushido
De splitsing tussen de rapper Bushido en het hoofd van de criminele groep Arafat is al lang voorbij. Maar de belangstelling voor deze evenementen neemt na een jaar niet af. Er verschijnen nieuwe details over de samenwerking tussen Bushido en deze worden gesplitst met Arafat. Dit alles bleef lange tijd geheim.

Onlangs werd bekend dat er meer dan honderd geclassificeerde documenten zijn. Deze documenten bevestigen de connectie van Bushido met de criminele bende. Onlangs is de ruzie van de rapper en het hoofd van de groep erg populair geworden. Volgens één versie wilde Bushido de groep verlaten. Arafat was het hier niet mee eens. Hierdoor hebben ze een conflict.

Daarna was Arafat van plan om de kinderen van rapper Bushido te ontvoeren. Hij zou ze vrijlaten nadat hij een groot deel van het losgeld had ontvangen. Op dit moment is de oorzaak van het conflict tussen Bushido en Arafat nog steeds niet volledig bekend. Misschien zullen deze geheime documenten in de loop van de tijd de hele waarheid onthullen.

Share It FIRST:

  Bushido

TOP