Camila Cabello bespaart geen miljoenen aan een nieuwe villa

05.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Camila Cabello bespaart geen miljoenen aan een nieuwe villa
© Instagram / Camila Cabello
Camila Cabello verwierf onlangs een villa in mediterrane stijl voor $ 3,4 miljoen.

Het afgezonderde huis ligt in de groene uitlopers van Hollywood, net boven de iconische Sunset Strip. De nieuwe Chez Cabello werd oorspronkelijk gebouwd in 1977, maar meer dan 30 jaar zijn verstreken sindsdien. Camila Cabello kocht het eigendom van Uday Chopra, een beroemde Bollywood-acteur.

Het grootste deel van de voorgevel - met uitzondering van een garage voor twee auto's - is verborgen achter hoge ficusen. Een gesloten en bewaakte binnenplaats bewaakt de glazen voordeur van het huis.

De lobby van de inkomhal heeft zandkleurige tegelvloeren en in de verzonken familiekamer is er een rijkelijk gedecoreerde open haard en zwart houten meubilair. Er is een formele eetkamer, gelegen achter een omgebouwde keuken, die trendy roestvrijstalen apparaten, bar-stijl zitplaatsen en enkele nogal ongemakkelijke lampen omvat.

De glazen schuifbalken van vloer tot plafond klappen naar beneden, smeren de binnenkant soepel in met de buitenkant en breiden de vrij smalle achtertuin visueel uit. Ondanks de geringe details is de ruimte ongetwijfeld goed uitgerust met een open haard, een aparte " woonkamer met een open haard ", een klein zoutwaterzwembad en een eethoek buiten. De tuin is ook omgeven door hoge muren en groene hagen, wijngaarden, die privacy garandeert.

De nieuwste buren van Cabello zijn Oliver KnearHair CEO Nicole Knightley, Queen-drummer Roger Taylor en collega-zanger Adam Lambert.

Share It FIRST: