Camila Cabello bevestigde officieel haar relatie

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Camila Cabello bevestigde officieel haar relatie
© Instagram / Camila Cabello
Camila Cabello en Sean Mendes officieel samen. De zangeres maakte ontroerende verjaardagswensen aan haar vriendje. Het echtpaar verbergt hun gevoelens niet meer. Camila Cabello en Sean Mendes officieel samen.

De suggestie dat Sean Mendes en Camila Cabello lang geleden samen verscheen. Dit gebeurde onmiddellijk nadat de artiesten een hete videoclip hadden opgenomen voor hun gezamenlijke nummer Señorita. Deze gebeurtenissen vonden minder dan 2 weken na de première van de video plaats. De première vond plaats op bronnen in sociale netwerken. Heeft een video van meer dan 170 miljoen mensen bekeken. Sommigen geloofden niet in de relatie van de sterren.

Veel mensen zeiden dat dit een eenvoudige promotie van hun gezamenlijke release is. Het blijkt echter dat de geruchten waar waren. Het is niet precies bekend wanneer ze elkaar ontmoeten. Het lijkt erop dat het echtpaar een echt gevoel heeft. Van tijd tot tijd verschijnen hun foto's op internet. Op de foto's sparen geliefden hun liefde niet. Ze waren praktisch verschillende weken onafscheidelijk. De muzikant vierde vorige week zijn 21ste verjaardag. Bij deze gelegenheid organiseerde hij een feest. Camila Cabello heeft officieel haar relatie met Sean bevestigd.

Share It FIRST:

TOP