cher

Cher in een nieuwe look

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Cher in een nieuwe look
© Instagram / Cher
Actrice Coventry zal een belangrijke rol spelen in de biografische film over het leven van zangeres Cher. Het jonge meisje kreeg vaak te horen dat ze eruit zag als een legendarische zangeres. Ze vatte het pas als een compliment op tot ze ouder werd.

De eerste fotograaf schoot haar in het hoofd toen hij haar vertelde dat ze op een dag Cher zou spelen. De actrice was 22 jaar oud.

Coventry-actrice Natalie Gardner speelde als Cher in Cher: The Greatest Dancer.

Natalie groeide op in Kersley. Ze was een student aan de Bablake School en speelde regelmatig in de kerstpantomimes van het Belgrado Theater. Ze nam deel aan verschillende lokale actiegroepen. Ondanks haar verhuizing naar Londen voor haar carrière, is Natalie nog steeds een Cov-meisje.

In afwachting van haar luisteren, besteedde ze veel tijd aan het proberen te krijgen van de stem van een superster en het bekijken van talloze video's.

Het filmen van de documentaire vond plaats in de week eind oktober vorig jaar. De film werd voor het eerst getoond in de Verenigde Staten op Reelz en wordt nu voor het eerst uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk.

Share It FIRST:

  Cher

TOP