Chris Evans redt opnieuw mensen

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Chris Evans redt opnieuw mensen
© Instagram / Chris Evans
Chris Evans, die in de film Captain America speelde, staat weer op het punt de wereld te redden. De nieuwe film heet Operation Brothers. Deze keer redden Chris Evans Brothers niet fictieve, maar echte mensen. Operation Brothers is een van de beste dingen van streamingdiensten in de afgelopen tijd. Maar natuurlijk niet zonder fouten.

Ari Levinson (Chris Evans) - Mossad-agent, voor wie de gebruikelijke acties - inkomen. Zijn superieuren schoppen hem regelmatig werkloos. Dan keert hij er weer terug en stemt in met gekke ideeën. Het huidige doel van Levinson is om Ethiopische joden van Soedan naar Israël te smokkelen. Daartoe stelt hij voor om een ​​team samen te stellen dat met hem mee gaat naar Afrika. Daar zullen ze een duikcentrum exploiteren. Overdag weren ze de vermoedens af van de lokale autoriteiten die het hotel runnen en 's nachts mensen vervoeren.

Velen vergelijken Operation Brothers met de nomenclatuur van Operations Argo. Deze lijst is het resultaat van niet alleen de gelijkenis van namen, maar ook de reddingsoperatie. In Operation Argo was de film een ​​dekmantel voor een evacuatiemissie.

Chris Evans heeft het geweldig gedaan met zijn nieuwe rol.

Share It FIRST:

TOP