Christian Bale wierp zijn hoofdrol uit

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Christian Bale wierp zijn hoofdrol uit
© Instagram / Christian Bale
Christian Bale bewijst waarom zijn mede-ster Dark Knight Heath Ledger helemaal gek was. Maar tegelijkertijd geweldig.

Heath Ledger, bekend van veel mensen omdat hij zichzelf liet zien als de Joker aller tijden. Het dankt zijn adembenemende onmiskenbare talent. Er wordt gezegd dat de onbuigzame persoonlijkheid van de acteur en zijn risicovolle een belangrijke rol speelde.

Gedood in 2008 op 28-jarige leeftijd vanwege een overdosis drugs, liet Heath Ledger filmliefhebbers achter met een herinnering aan een briljante en getalenteerde acteur. Wie zou een ongelooflijke carrière hebben gemaakt.

Maar de tragedie van zijn dood betekende dat hij zijn carrière niet zo lang kon verlengen als hij kon. Hoewel de films waarin hij zich bevond een aanzienlijke impact hadden op de geschiedenis van alle kunst. En hij heeft zeker de film The Dark Knight beïnvloed. Uitgebracht in 2008. Waarin de acteur de rol van Joker speelde. Deze rol was behoorlijk moeilijk voor Heath Ledger. En hij wilde haar al haar kracht geven, legde Christian Bale uit. Speelde de rol van Batman.

Het boek van Joseph McCabe bevat 100 dingen die Batman-fans moeten weten en doen voordat ze sterven. Christian Bale zei dat Heath Ledger hem vroeg om hun scènes zo geloofwaardig mogelijk te maken.

In de scène waarin Batman de Joker begint te verslaan, heeft hij alle plannen volledig verwoest. Christian Bale gaf toe dat Ledger de show praktisch heeft gestolen. Hoewel hij de hoofdpersoon van de film was.

Share It FIRST:

TOP