Christian Bale deed alles voor een goede rol

08.22.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Christian Bale deed alles voor een goede rol
© Instagram / Christian Bale
Acteurs zijn uiterst ambitieus over hun beroep. En bezwijken vaak voor spectaculaire metamorfoses. Ze spelen niet alleen karakteristiek hun karakter. Ze veranderen ook hun lichaam voor haar. Dit zijn radicale veranderingen. Zoals een verlies van 30 kilogram of een gewichtstoename van ongeveer een dozijn.

Dankzij het enorme materiële en fysieke werk dat ze in hun held stoppen, gaan hun rollen de geschiedenis in. Brengt vaak veel beloningen en beeldjes met zich mee.

Veel acteurs besluiten hun gewicht voor de rol te veranderen. Renee Zellweger bereikte 10 kg De actrice speelde de rol van Bridget Jones. Een voorbeeld van een actrice laat zien dat experimenteren met het lichaam een ​​negatief effect op het lichaam kan hebben. Hoewel de rol Rene een Oscar-nominatie bracht. Ze bracht ook gezondheidsproblemen. De actrice was bang dat ze door een plotselinge toename en afname van het gewicht problemen met de zwangerschap zou kunnen hebben.

De gewichtsexperimenten van Renee Zellweger bleken echter klein in vergelijking met wat echte kameleons doen. Zoals Christian Bale. Voor de behoeften van verschillende rollen woog Christian Bale van 55 tot 100 kg.

Share It FIRST:

TOP