Cristiano Ronaldo vergeleek zichzelf met Leo Messi

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Cristiano Ronaldo vergeleek zichzelf met Leo Messi
© Instagram / Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo is altijd vergeleken met Leo Messi. De sterren van Juventus en Barcelona hebben jaren gevochten voor de titel van de beste voetballer ter wereld. Ze spraken over zichzelf in een groot aantal interviews. Maar dit betekent niet dat ze niets meer over zichzelf interessant te vertellen hebben. Onlangs gaf Cristiano Ronaldo nog een interview. Het gesprek bleek erg interessant.

"Leo is een geweldige speler," begon Cristiano. - Hij zal niet alleen worden herinnerd dankzij de verworven gouden ballen, maar ook dankzij regelmatige verbeteringen. Cristiano Ronaldo voegde eraan toe dat Leo Messi zijn techniek elk jaar verbeterde. Cristiano voegde eraan toe dat hij, in tegenstelling tot Messi, in verschillende teams speelde en de Champions League won. Dit is het grootste verschil tussen mij en Messi, zei de voetbalster. Cristiano Ronaldo speelde tijdens zijn voetbalcarrière in teams: Sporting, Manchester United, Real Madrid en Juventus.

Fans van de voetballer gaven ook commentaar op zijn relatie met de Champions League. Cristiano Ronaldo was zes keer op rij haar topscorer.

Share It FIRST:

TOP