Demi Lovato bedankt vrienden voor ondersteuning

05.16.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Demi Lovato bedankt vrienden voor ondersteuning
© Instagram / Demi Lovato
Demi Lovato heeft onlangs veel aandacht besteed aan zijn mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Sinds haar bijna fatale overdosis vorig jaar. En ze is er zeker van dat ze sterk genoeg is om alles te weerstaan ​​en iedereen die op haar weg tegenkomt.

Ik heb zekerheid, maar op momenten dat ik alleen ben, heb ik er vertrouwen in ", legt Demi Lovato uit.

Demi Lovato om zijn aantrekkelijke foto van een reis naar Bora Bora vorige week te delen. En de zangeres uitte haar dankbaarheid voor het hoge niveau dat ze ontvangt van de beoefening van jiu-jitsu, en de voordelen van het beheersen van de Braziliaanse krijgskunst.

De realiteit is dat ik in een sportschool zit, doe jiu-jitsu, ik voel me goed en drink mijn cocktail na een training. Ik zweet en zie er op dit moment niet zo charmant uit, maar verdomd, ik voel me geweldig. En de publicatie van dit bericht geeft me kracht, omdat ik deze foto leuk vind, waar ik me sexy voel. Ik kan mezelf ook beschermen tegen iemand die me ooit probeert aan te vallen. Elke maat, elke vorm, elk geslacht, - dit is hoe Demi Lovato commentaar leverde op haar publicatie.

Ik heb veiligheid, maar op de momenten dat ik alleen ben, heb ik er vertrouwen in dat ik de aanvaller kan weerstaan, "vervolgde ze. Ik hoop dat iedereen iets zal vinden dat hij zo gepassioneerd zal worden als ik over jujitsu, vervolgt Demi Lovato.

Share It FIRST: