Demi Lovato gesponnen romans met veel beroemdheden

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Demi Lovato gesponnen romans met veel beroemdheden
© Instagram / Demi Lovato
Demi Lovato staat al sinds de vroege kinderjaren in de schijnwerpers. Alles gebeurde na deelname aan de kindershow Barney en vrienden. Ook speelde Demi Lovato in verschillende tv-shows. Na de opnames in kinderreeksen te hebben verlaten, besloot Demi Lovato haar muzikale carrière voort te zetten. En op dit moment is ze de wereldberoemde popster. Ze toert over de hele wereld. Haar albums verkopen met een enorme snelheid.

Gedurende haar carrière heeft Demi Lovato voor veel uitdagingen gestaan. Ze had ernstige gezondheidsproblemen. De zangeres werd behandeld voor drugsverslaving. Ze heeft een hechte en toegewijde vriend. Hij hielp de zanger op het moeilijkste moment. Hij was bij haar, zelfs toen Demi Lovato in het ziekenhuis lag.

Fans van de zanger maakten zich zorgen over de recente romance van de zanger. Velen geloofden dat deze roman een slecht effect op de ster zou hebben. De eerste liefde van de zanger gebeurde op de leeftijd van vijftien. Ze hebben elkaar lang ontmoet.

Tijdens haar carrière groeide de zanger veel beroemde mannen. Demi had romans met een aantal van hen. Demi Lovato speelde romans met beroemdheden als Jonathan Fryar, Cody Linley, Trace Cyrus, Joe Jonas. Tot nu toe is de langste relatie met Demi Lovato geweest met Wilmer Valderrama.

Ze ontmoetten elkaar ongeveer negen jaar geleden. Ze werden het gelukkigste paar in Hollywood genoemd. De relatie duurde twee jaar, ondanks het verschil in leeftijd van dertien jaar. Demi Lovato zag er heel gelukkig uit naast deze man.

Het echtpaar bleef goede vrienden na hun scheiding. Toen Demi Lovato in het ziekenhuis was, bezocht Wilmer haar elke dag. Nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen, werd Demi Lovato gezien op een date met Henry Levy. Iedereen maakte zich zorgen over deze roman. Henry had ook drugsproblemen. Iedereen was bang dat Demi weer drugs zou gebruiken. De zanger deed dat niet. Maar het paar ging nog steeds uit elkaar.

Momenteel wordt Demi Lovato nog steeds behandeld. En de ster zal nog geen romans beginnen.

Share It FIRST:

TOP