Ontkenning

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door de site en hoewel we ernaar streven om de informatie bij te werken en te corrigeren, doen we geen enkele vorm van verklaringen of garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of toegankelijkheid van de website of informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Daarom vertrouwt u alleen op eigen risico op dergelijke informatie.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, evenals enig verlies of schade die voortvloeit uit gegevensverlies of winst die voortvloeit uit het gebruik van dit internet. site of in verband daarmee.

Via deze site kunt u linken naar andere sites die niet onder ons beheer vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of ondersteuning voor de daarin vervatte meningen.

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de site correct werkt en werkt. Deze site is echter niet verantwoordelijk en zal niet verantwoordelijk zijn voor de tijdelijke ontoegankelijkheid van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.

TOP