Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Marvelfilms

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Marvelfilms
© Instagram / Dwayne Johnson
De maker van Deadpool suggereerde dat Dwayne Johnson de perfecte kandidaat is voor een van de rollen in de film Deadpool 3. De acteur reageerde op het aanbod.

De film Fast and the Furious werd uitgebracht in bioscopen. De productie werd al bekeken door Rob Lifefeld. Creator of the Deadpool-strip. Hij werkte nauw samen met filmmakers toen hij de avonturen van een praatgrage huurling naar het grote scherm bracht. Lifefeld gelooft dat Dwayne Johnson perfect zou passen bij de rol van de vijand in het derde deel van Deadpool's avonturen.

Fans van stripboeken dromen er al lang van om bij de acteur in de Marvel-wereld te komen. Nu Disney de rechten op een Marvel-personage heeft verworven. Voorheen eigendom van FOX Studios. Deadpool zal in dezelfde wereld opereren als de Avengers.

Op dit moment is er niets bekend over de volgende avonturen van Wade Wilson. Kevin Fage heeft herhaaldelijk bevestigd dat de overeenkomst van Disney met FOX de volgende films van Deadpool niet zal beïnvloeden. Het hoofd van Disney verzekerde dat potentiële vervolgpartijen zich zullen blijven richten op volwassenen. Deadpool-fans hopen dat het voorstel van Life van kracht wordt. En Dwayne Johnson zal niet alleen in de serie met Ryan Reynolds verschijnen.

Share It FIRST:

TOP