Ed Sheeran promoot zijn nieuwe album

08.12.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Ed Sheeran promoot zijn nieuwe album
© Instagram / Ed Sheeran
Ed Sheeran toonde onlangs nog een clip ter promotie van het album, "No. 6 Collaborations Project." De video is opgenomen voor het nummer "Nothing on You", waarin Paulo Londra en gast Dave optreden.

De clip is gemaakt in Londen, waar Ed Sheeran vaak naar verwijst in zijn nieuwste album. Het nieuwe album van de zanger verbreekt records over de hele wereld. Dus, in slechts één VK, hield hij drie weken lang de lijst met best verkochte schijven. Bovendien is de Divide Tour de meest winstgevende en meest bezochte tour ter wereld geworden. Hij heeft het U2-record tot nu toe verbroken. In Spotify zelf won “Partnership Project No. 6” het grootste aantal luisteraars per maand - meer dan 69 miljoen. Het album werd 1,4 miljard keer beluisterd op alle streamingdiensten. Het album No.6 Collaborations Project laat zien hoe Ed Sheeran samenwerkte met andere beroemde artiesten. 22 artiesten namen deel aan 15 nummers, waaronder Travis Scott, Stormsey, Cardy B, Eminem, Bruno Mars en Justin Bieber. Twee geweldige hits kwamen uit het album - "I Don't Care" met Justin Bieber. Deze hit stond 8 opeenvolgende weken bovenaan de Britse hitlijsten. Dit is het record voor dit jaar. Ook het nummer "Beautiful People" met Khalid.

Ed Sheeran werd eind 2017 bekroond met de Order of the British Empire (MBE). De opdracht werd toegekend voor bijdrage aan de ontwikkeling van muziek en liefdadigheid. Ook is de kunstenaar de trotse eigenaar van vier Grammy-awards.

Share It FIRST:

TOP