Ellen Degeneres de leider van de lijst met de meest valse waarnemers

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Ellen Degeneres de leider van de lijst met de meest valse waarnemers
© Instagram / Ellen Degeneres
De lijst met show business-sterren met het grootste aantal nep-abonnees is gepubliceerd op de twee populairste sociale netwerksites.

De faam van showbusinesssterren wordt nu steeds minder afgemeten aan het aantal verkochte schijven of tickets voor uitvoeringen. En steeds meer het aantal waarnemers op sociale netwerken. Het is echter geen geheim dat de populariteit op sociale netwerken ernstig wordt verstoord door miljoenen nepaccounts. Welke beroemdheden gewillig gebruiken om hun statistieken te krijgen. De omvang van dit fenomeen, werd besloten om specialisten van het Institute of Contemporary Music in Londen te onderzoeken. De resultaten zijn schokkend. Het blijkt dat voor sommige sport- en showsterren het percentage nep-abonnees op sociale netwerken hoger is dan 50%. Inclusief Ellen Degeneres en Katy Perry.

In de wereld van sportsterren leidt Cristiano Ronaldo. Na bijna 106 miljoen nep-waarnemers op sociale netwerken verzameld. De lijst met sterren van de showbusiness wordt geleid door de Amerikaanse zangeres Ariana Grande. Die ook meer dan 100 miljoen inactieve profielen op internet waarneemt.

Onder de dertig grootste eigenaren van nepshow-abonnees, Drake en Chris Brown, Priyanka Chopra en Britney Spears.

Gezien het percentage valse abonnees staat bovenaan de lijst van deze beruchte ranglijst van Ellen Degeneres en Katy Perry. Ze hebben 58 en 53 procent valse abonnees.

Share It FIRST:

TOP