Elon Musk toont het prototype Starship

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Elon Musk toont het prototype Starship
© Instagram / Elon Musk
SpaceX-CEO Elon Musk heeft zoals gewoonlijk Twitter overspoeld met informatie over zijn belangrijkste projecten. Deze keer sprak hij over het ruimteschip. Elon Musk heeft een gedetailleerde beschrijving van zijn ruimteschip aangekondigd.

SpaceX werkt al lang aan een ruimteschip. De kleinere versie is Starhopper. Hij is slechts een model van het origineel. Het is recent succesvol getest. De Raptor-motor tilde de auto ongeveer 20 meter op. De volgende test is om dit aantal te vertienvoudigen.

De eerste sprong van Starhopper mislukte. De volgende poging heeft het probleem al opgelost. En de auto slaagde erin om veilig de lucht in te vliegen. En land ook zonder schade. Destijds bewees SpaceX de effectiviteit van raketontwerp. En er zijn praktisch geen contra-indicaties voor de constructie van Starship.

Een andere Starhopper-testvlucht staat gepland voor 12 augustus. Hoewel Elon Musk zweeg. Nieuwsgierige mensen wisten waar ze informatie konden zoeken. Het was voldoende om het register van afgesloten wegen in het Boca Chica-gebied te controleren. Waar bevindt zich de SpaceX-testbasis?

Share It FIRST:

TOP