g eazy

G Eazy helpt jonge kunstenaars

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

G Eazy helpt jonge kunstenaars
© Instagram / G Eazy
G Eazy is een Amerikaanse rapper die zijn carrière begon met de hulp van een anonieme auteur van zijn liedjes. Hoewel G Eazy geen zwarte rapartiest is, maar hij zijn publiek heeft gewonnen.

Guapdad 4000, een snelgroeiende zanger en rapper, keerde terug met een andere video voor zijn nummer met ondersteuning voor G-Eazy en Reo Cragun.

Op een komische manier start Guapdad de video, waarin staat dat hij geen geld heeft voor een nieuwe video en hoe ze een witte rapper nodig hebben. Al snel verandert de visuele film in een eendaagse reis wanneer hij een low-budget video probeert te maken. Van kleding vinden tot gratis dragen bij een plaatselijke boetiek. Het gebruik van Rolls Royce bij de autodealer vóór de crash van de G-Eazy-videoclip.

De kunstenaar weet op de een of andere manier zijn weg te vinden naar een fascinerend beeld. In de finale schreeuwt de manager van de rapper hem aan de telefoon en klaagt over hoe hij de naam G-Eazy gebruikte om gratis items te verdienen voor gebruik bij de productie.

Share It FIRST:

  G Eazy

TOP