Idris Elba gelukkige echtgenoot

08.22.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Idris Elba gelukkige echtgenoot
© Instagram / Idris Elba
Hij is al lang niet meer zo gelukkig, geeft Idris Elba toe drie maanden na de bruiloft met Sabrina Doura. Eerder beloofde de Britse acteur dat hij nooit meer zou trouwen. Maar het Canadese model heeft zijn aanpak van deze kwestie veranderd.

Het echtpaar ontmoette elkaar in Vancouver in 2017. Waar Idris Elba speelde in de film Mountains Between Us. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij had een vrije dag en het was zondagavond. De acteur ging naar het feest waar ze was. In februari 2018 kondigden Idris Elba en Sabrina hun verloving aan.

Zijn woorden werden ooit herhaald. Dat hij nooit meer zal trouwen. De twee scheidingen die hij pleegde, konden hem tot deze reflectie leiden. In 2006 maakte hij het uit met Hanne Norgaard. Met wie hij een 17-jarige dochter heeft, Isan. En in 2003 met Sonya Nicole Hamlin. De relatie met de moeder van zijn 5-jarige zoon Winston eindigde ook.

Maar Sabrina Doura wist de acteur opnieuw open te stellen voor het huwelijk. Sabrina is 29 jaar oud. Ze is een Canadees model met Somalische roots. In 2014 won ze de Miss Vancouver-titel. 266.000 mensen volgen haar.

Share It FIRST:

TOP