Ivanka Trump is niet alleen de dochter van de president

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Ivanka Trump is niet alleen de dochter van de president
© Instagram / Ivanka Trump
Ivanka Trump en Tiffany Trump hebben de status van beroemdheid in de VS. Hun leven wordt niet alleen gevolgd door de roddelbladen, maar ook door miljoenen internetgebruikers. Vrouwen vonden hun plaats in de showbusiness. Ze vermijden ook spreken in het openbaar niet. Ivanka Trump is eigendom van de administratie van het Witte Huis en vertegenwoordigt haar vader vrij vaak op officiële vergaderingen. Tiffany Trump is nog steeds op zoek naar zijn plek in de wereld. Maar is soms ook lid van de Amerikaanse delegatie.

Ivanka Trump werkte als tiener op de catwalk. Ze introduceerde kleding van bedrijven zoals Tommy Hilfiger en Vidal Sassoon. Ze studeerde af aan het Departement Economie van Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania. Na haar afstuderen werkte ze bij verschillende Amerikaanse bedrijven. Ze verscheen ook als een expert in leerling.

Ivanka Trump was lid van het bestuur van de Trump-organisatie. Momenteel zet ze zich volledig in voor de administratie van het Witte Huis. Ze is officieel assistent van de president. Haar man is een van de presidentiële adviseurs. Jared Kushner werd haar echtgenoot in 2009. Om met hem te trouwen, bekeerde Ivanka Trump zich tot het jodendom. Het echtpaar heeft drie kinderen. De dochter van Arabelia Rose en haar twee zonen Joseph Frederick en Theodore James.

Ivanka Trump is al vele jaren bevriend met Chelsea Clinton. Volgens Amerikaanse roddelbladen maakten de vrouwen ruzie tijdens de presidentiële campagne van 2016. Toen Donald Trump en Hillary Clinton vochten voor het Witte Huis.

Share It FIRST:

TOP