j cole

J Cole speelde onverwacht in de video

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

J Cole speelde onverwacht in de video
© Instagram / J Cole
Gedurende zijn carrière produceerde J Cole zowel zijn eigen nummers als die van andere artiesten zoals Kendrick Lamar en Janet Jackson. Hij staat bekend als een Amerikaanse hiphopartiest.

J Cole en Drake staan ​​tegenwoordig algemeen bekend als de twee sterkste krachten in de hiphopwereld. Ze leveren allebei consistent ongelooflijke muziek. Ga altijd verder en inspireer fans om te zien wat ze gaan doen. Ze werkten in het verleden samen. Inclusief de recent opnieuw uitgegeven Jodeci Freestyle.

En mensen vroegen hen opnieuw te horen in een gezamenlijke uitvoering in de toekomst. Hoewel in de nabije toekomst geen samenwerking tussen de inwoners van Toronto en North Carolina wordt bereikt. Hun klonen kunnen eenvoudig samenkomen voor het beste nieuwe record op de markt.

Drake heeft onlangs een clip gemaakt met twee mannen die erg op hen lijken. J Cole, of liever, zijn dubbelganger was te zien in een video waarin een partner werd gefotografeerd. Drake's look-like lijkt in het midden van de straat en kijkt in de verte terwijl zijn vriend de perfecte opname probeert te maken. Hun spontane fotoshoot leidt naar het trottoir. Hier zit Drake op een betonnen blok. J Cole blijft foto's maken voordat hij een pauze neemt en naar de achtergrond verdwijnt.

Share It FIRST:

  J Cole

TOP