Jaden Smith presenteert een bijgewerkte collectie

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Jaden Smith presenteert een bijgewerkte collectie
© Instagram / Jaden Smith
New Balance keert terug naar de klassiekers uit de jaren 90, dat wil zeggen het model 997. In de bijgewerkte versie krijgt het de bijnaam Sport. Jaden Smith en Kawhi Leonard nemen deel aan een reclamecampagne voor een Boston-producent.

Model 997 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1991 en werd een absolute hit in de stijl van het laatste decennium van de twintigste eeuw. Ze voltooide sportstyling in een stedelijke sfeer. In de vrouwelijke versie waren modieuze pastelkleuren getint, die werden aangevuld met heldere moeders jeans en korte tops. Nu keert New Balance terug naar de esthetiek van de afgelopen jaren en doet het met grote snelheid. De première van de nieuwe 997S wordt gevolgd door een wereldwijde campagne genaamd Run in the Family.

De New Balance 997S-campagne werd neergeschoten door een Boston-producent. De minuutvideo bevatte basketbalspeler Kawhi Leonard en sprinter Sidney McLaughlin, skateboarder Jamie Foy en voetballer Sadio Mane, evenals zanger en acteur Jaden Smith. Zijn laatste nummer diende ik als soundtrack voor de film.

Hoewel ze uit verschillende werelden komen, zijn ze verbonden door een persoonlijkheidskenmerk waarmee ze de beste kunnen zijn in wat ze doen.

Share It FIRST:

TOP