Jason Momoa vecht voor het milieu

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Jason Momoa vecht voor het milieu
© Instagram / Jason Momoa
Jason Momoa besloot mee te doen aan het protest om de vernietiging van het gebied onder de telescoop te stoppen. Een nieuwe telescoop wordt momenteel gebouwd in Hawaii. Mensen die wachten op het volgende deel van de film uit DC vragen zich af hoe de ontwikkeling eruit ziet. Jason Momoa doet momenteel iets anders, iets wat meer lijkt op zijn hart.

Duizenden demonstranten, waaronder Jason Momoa. De acteur die speelde in de film Aquaman en de beroemde Dwayne Scala. Ze zeggen allebei dat de bouw van TMT niet te wijten zou moeten zijn aan mensen voor wie Mauna Kea een heilige plaats is. Rock zelf vergelijkt het met de kerk in de Evening Show met Jimmy Fallon. Jason Momoa moedigt kijkers aan om sympathie te tonen en de demonstranten te steunen.

De gebroeders Russo willen een film maken over de X-Men. Deze twee filmsterren zullen de uitkomst van het protest echt beïnvloeden en dat het land op Mauna Kea met rust wordt gelaten. Ik geloof dat we op zo'n belangrijk punt een lichte vertraging in het werk aan de film kunnen toestaan ​​en activisten met heel ons hart kunnen steunen.

Share It FIRST:

TOP