Defecte Jeffree Starcosmetica

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Defecte Jeffree Starcosmetica
© Instagram / Jeffree Star
Het is ongelooflijk moeilijk voor vrouwen over de hele wereld om de juiste cosmetica voor zichzelf te kiezen. Hoewel de cosmetica-markt nu groot genoeg is. Bekende persoonlijkheden die goede producten kunnen aanbevelen, helpen hen hierbij.

Jeffree Star is een beroemde schoonheidsblogger die zijn eigen lijn cosmetica heeft gemaakt. De producten zijn meteen uitverkocht.

Maar er zijn veel fans die klagen over de staat van zijn nieuwe product, die ze in zijn Mystery Box hebben ontvangen. Vooral omdat ze bedekt zijn met vreemde druppels vocht. Dit geldt voor zijn nieuwe collectie lippenstiften.

Een van de klanten ontving een lippenstift met een olieachtige gele substantie. Daarna nam ze contact op met de ondersteuning van Jeffree Star Cosmetics. Ze antwoordden dat de vloeistof die ze zag alleen maar zaadolie was, die werd gescheiden vanwege de hitte.

Tot nu toe heeft Jeffree Star nog geen commentaar gegeven op de situatie. Maar zijn klantenserviceteam verving lippenstiften met andere producten aan klanten die klaagden.

Share It FIRST:

TOP