Jennifer Aniston heeft geen haast om een ​​nieuwe relatie te beginnen

05.16.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Jennifer Aniston heeft geen haast om een ​​nieuwe relatie te beginnen
© Instagram / Jennifer Aniston
Na een niet-succesvolle relatie met Brad Pitt en Justin Theroux, wijdde Jennifer Aniston zich aan haar carrière en nieuwe projecten.

Volgens Jennifer Aniston heeft ze nu geen tijd meer om een ​​nieuwe man te ontmoeten en een nieuwe relatie aan te gaan.

Ik concentreerde me op werk, dus daten was niet een van mijn topprioriteiten, "legde Jennifer Aniston uit. Ik voel dat de romance zich zal presenteren, en het punt is niet om ernaar te zoeken, - vervolgde Jennifer Aniston

En toch zei Jennifer Aniston dat ze de liefde altijd zou verwelkomen als ze bij haar zou komen. En verleden mislukte relaties verharden haar hart en ziel niet.

Jennifer Aniston heeft ook een ontmoeting gehad met John Mayer en Vince Vaughn, naar haar mening heeft elke persoon verschillende mensen die daarmee compatibel zijn.

" Ik denk dat we veel soulmates hebben. Ik denk niet dat er maar één is. Ik denk dat we clusters van zielen hebben , "legde ze uit. " Ik had een paar van mijn vrienden al 35 jaar. Ik denk dat we allemaal wat onbewust overeenstemming hebben bereikt. Dit is vergelijkbaar met het feit dat wanneer bepaalde groepen mensen elkaar ontmoeten, ze een kleine groep zielen vormen - een soort algemene groep zielen die bijeen waren. "

Share It FIRST: