Jennifer Aniston weer in de show

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Jennifer Aniston weer in de show
© Instagram / Jennifer Aniston
Jennifer Aniston keert terug naar het tv-scherm. Dit najaar zal de nieuwe streamingdienst van Apple TV + de serie debuteren met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell in de hoofdrollen. De plot van de serie draait om het lot van twee vrouwen die in een van de ochtend televisieprogramma's werken.

Kijkers krijgen de mogelijkheid om achter de schermen van de tv te kijken. De maker en regisseur van de serie is Michael Ellenberg. Jay Carson is verantwoordelijk voor het productiescript. Hij zal ook optreden als uitvoerend producent. Sommige van de thema's in de serie moeten worden overgenomen uit het boek van Brian Stelter. De top van de ochtend in de duizelingwekkende wereld van ochtendtelevisie.

In de Morning Show spelen Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Steve Carell de hoofdrol. Naast hen zullen we ook Billy Crudup, Nestor Carbonella en Gugu Mbatu Rowe zien. Bedenk dat beide dames al hebben samengewerkt aan de set van de serie in twee afleveringen van het 6e seizoen van Friends. Witherspoon speelde de jongere zus van Jennifer Aniston.

Share It FIRST:

TOP