Jennifer Aniston is kalm vanwege de kus van Justin Theroux en Ilana Glazer

04.8.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Jennifer Aniston is kalm vanwege de kus van Justin Theroux en Ilana Glazer
© Instagram / Jennifer Aniston
Justin Theroux kuste onlangs Ilana Glazer voor de film False Positive in New York. Hoewel het alleen is gemaakt voor de scène in de film. Er werd gezegd dat Jennifer Aniston hierdoor hartverscheurend was.

Justin Theroux en Ilana Glazer bevonden zich in Central Park toen ze een kussende scène filmden voor een horrorfilm False Positive.

Volgens de informant heeft Jennifer Aniston niets te maken met de kussen van Justin Theroux en Ilana Glazer en het podium. De output is naar verluidt alleen proberen om drama te creëren met de deelname van het voormalige paar. De vermeende breuk van het hart van de voormalige vrouw van Brad Pitt is ook twijfelachtig. Theu doet alleen wat hij nodig heeft voor zijn rol.

Justin Theroux maakte eerder duidelijk dat er geen vijandigheid bestaat tussen hem en Jennifer Aniston. De laatste zei ook dat ze niet verdrietig was en niet diepbedroefd. Ik ben niet diepbedroefd, zei ze resoluut.
Ondanks de verschillen blijven Jennifer Aniston en Justin Theroux vriendelijk. Hoewel de acteur Parks en de rest haar verjaardag niet konden bezoeken, vierde hij het evenement door haar zwart-witfoto op Instagram te plaatsen.

Gelukkige verjaardag woeste vrouw. Justin Theroux tekende de momentopname. Hevig liefhebbend. Hevig vriendelijk. .... en gewelddadig grappig.

Share It FIRST: