De geruchten over Jennifer Aniston ontmaskeren

04.17.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

De geruchten over Jennifer Aniston ontmaskeren
© Instagram / Jennifer Aniston
Jennifer Aniston en George Clooney staan ​​bekend als vrienden voor een zeer lange tijd. En deze relatie heeft herhaaldelijk verschillende geruchten veroorzaakt. Hier zijn de belangrijkste en meest interessante.

In september vorig jaar vroeg Jennifer Aniston, volgens een bron, aan zijn vrouw, George Clooney, om haar te helpen de man van haar dromen te vinden. Natuurlijk was Jennifer Aniston op dat moment niet van plan een relatie met iemand aan te gaan en stortte zich halsoverkop in het werk. Als gevolg daarvan was de actrice alleen.

Diezelfde maand voorbij, werd er gezegd dat Jennifer Aniston en Brad Pitt een romantisch diner hadden in het huis van Clooney. Volgens een insider nodigde Clooney de voormalige echtgenoten naar zijn plaats uit om het paar te herenigen. Het verhaal was ook onjuist. Volgens vertegenwoordigers van Pitt en Aniston hebben ze elkaar nog nooit ontmoet in het huis van Clooney. Gedurende deze periode waren ze in verschillende steden en waren ze bezig met het filmen in compleet andere films.

En in augustus vorig jaar, toen Angelina Jolie nog bij Pitt was, eiste de actrice dat Clooney haar vriendschap met Aniston zou verbreken. Dit is ook valse informatie. Jennifer Aniston en George Clooney zijn vrienden sinds de jaren 90. Aniston en Clooney praatten vaak tijdens het filmen en reisden zelfs naar Zwitserland en Mexico.

In maart 2018 spraken Aniston en Pitt over het hebben van een date met Clooney en zijn vrouw. Maar Aniston en haar ex-man verschenen nooit samen in welke hoedanigheid dan ook. En hoewel Pitt de viering was van de 50e verjaardag van Aniston, was er geen hervatting van de roman. En natuurlijk hebben ze Clooney nooit ontmoet.

In 2015 werd gemeld dat Anniston en Justin Theroux zullen trouwen in Villa Clooney aan het Comomeer. Sterker nog, een paar maanden later hielden Aniston en Theroux een ceremonie bij hen thuis in Bel Air.

Share It FIRST: